joi, 25 martie 2010

Tu,nu mai existi.




Mi-e dor de tine.Desi ai fost asa un porc,un dobitoc si un nesimtit.Tind sa cred ca uneori imi vreau singura raul dorindu-mi sa te am inapoi,pentru ca nu mi-a fost bine langa tine...deloc.Dar totusi sunt clipele alea cute cum stateam in seara aia pe banca si eu tremuram toata de frig si mi-ai dat geaca ta..si mancam ca boschetarii ciocolata...sau cand stateam intinsi pe iarba si puteam citi in ochii tai ca ma sorbeai din priviri in momentele alea...cand mancam acadele si vata de zahar.Pacat ca putinele momente frumoase au fost ingropate cu diferite rahaturi. Dar asta e.
Ideea e ca sunt doar ganduri...inapoi oricum nu as fi niciodata capabila sa te primesc.Nu te mai iubesc,doar ca sunt amintiri care au ramas vi.Oricum,o sa ma asigur ca or sa moara treptat toate,tot ce e legat de tine.
Eu inchei si de acum incolo imi promit mie ca o sa termin definitiv cu capitolul asta.A ars prea mult timp in mine..si ar fi momentul sa se stinga pentru totdeauna.De trecut peste..am trecut chiar in perioada aia,doar ca mai existau framantari sufletesti care acum ceva timp...au pierit.
Defapt..nici nu stiu daca te-am iubit:).Cred ca mi-a luat atat de mult sa trec peste toata faza asta..datorita orgoliului care mi-a fost calat in picioare de catre tine.Trebuia sa renunt atunci cand am vrut eu,dar m-am luat aiurea dupa tine si am crezut in bazaconiile tale.
Sti pentru ce iti multumesc?Pentru ca datorita tie am invatat cum sta treaba cu oamenii,cu dragostea,cu tot.M-ai invatat inconstient ca lumea e perfida si m-ai invatat sa nu mai cred niciodata in promisiuni.Tu ai fost exemplul meu si esti genul de persoana pe care o cataloghez:"Asa nu!"
Anw,pun punct!

2 comentarii:

  1. ...de as putea insa sa inchei si eu un capitol care este asemanator acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere