sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Schimbari.





Cred ca am avut parte de cea mai ciudata perioada din cate am trait recent.Au fost multe greseli,multe vorbe.Mi-am lasat la un moment dat mandriile deoparte si am spus fix ceea ce simt,mi-am asumat vina.Dupa toate cate s-au petrecut,am decis sa nu ma mai joc cu viata mea,sa nu mai fiu atat de inconstienta in ceea ce ma priveste.E bine ca eu dau sfaturi,dar in cazul meu uit sa le aplic si ajung tot eu in situatie naspa si nu dorm noptile de la atatea ganduri.Mi-am complicat viata prea mult timp,am comparat prea mult prezentul cu trecutul si e timpul sa pun stop.
Vreau sa fiu mult mai hotarata pe mine,vreau sa nu ma mai las condusa de impulsuri,vreau sa-mi traiesc viata cu mai multa pofta,vreau sa fiu mai des multumita de mine.Am o lista intreaga in cap cu lucruri care trebuiesc modificate in viata mea,dar o sa incep incetul cu incetul.Nu ma schimb pentru nimeni,o fac pentru binele meu si atat.
In legatura cu tine?N-am sa mai fac nicio miscare,nu ma vrei nu te vreau si ca sa-l citez pe Chirila'Nu ma vrei azi,nu te vreau azi...nimic mai usor".Am gresit in mod egal chiar daca nu recunosti asta,daca ai pune in balanta toate cele intamplate mi-ai da dreptate.Nu m-am injosit si n-am sa o fac pentru nimeni pentru ca am si eu principiile mele.
Regrete?Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.

16 comentarii:

  1. Ultima parte de ce nu,ca tot o revelatie e:-/

    RăspundețiȘtergere
  2. pt ca nu sunt de acord cu unele parti din ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. A cu gresitul in mod egal,stiu.
    Nu toti vad din acelasi unghi,e si normal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa e... :) Anyway ma bucur ca n-ai regrete , noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai n-ar trebui sa te bucuri... eu asa cred ca ar fi normal. Dar nu mai conteaza daca te bucuri sau nu, nu ai regrete, asta e esential :) Inseamna ca a fost bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca nu ai citit ce am zis dupa.:) Nu ma bucur deloc.
    Am regrete,doar ca incerc sa urmez citatul ala..pe cat posibil in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am nevoie sa-mi dai tu sfaturi,invat eu pe parcurs ce am de facut si ce nu !

    RăspundețiȘtergere