duminică, 7 februarie 2010

Fake O o






Sunteti falsi ma!98% dintre voi sunt asa.Voi nu stiti ma ce simtiti,va schimbati de la o zi la alta: acum agreezi o persoana..acum nu o mai agreezi;Acum iti e simpatica..acum nu iti mai e.Aveti impresia ca va leaga mare prietenie adevarata de o anumita persoana dar daca va certati dintr-un cacat a doua zi va pisati unu/a pe altu/a,pai daca e asa 'adevarata' de ce renuntati asa usor?Ma nu stiu,si la mine se iveste gen o ciondaneala sa zic asa cu aia a mea creatza:d ca cearta e prea mult spus..dar dupa maxim 1 min ma duc la ea si o pup si o rog sa-mi dea o imbratisare d-aia imensa.Sau cand am avut ceva ce m-a deranjat i-am spus ei prima data pe fatza si apoi am incercat sa prezint problema si altor apropiati[mare greseala,pe care nu o voi mai repeta] sa vad unde gresesc[si da,mi-am dat seama singura pana la urma].Nu pot,daca tin la o persoana n-am cum sa tin orgoliu sa uit de ea sa nu o mai bag in seama.E de toata jena.Pe cand marea majoritate ce fac daca se cearta?incep sa-si scoata unul/a altuia/alteia ochii cu diferite faze din trecut si se duce pe apa sambetei impacarea.Recunosc eu la nervi spun multe bazaconii[care nu sunt aruncate din suflet],dar nu ma apuc sa strig chestii care sa raneasca sau sa fie atat de grave incat sa nu poata fi uitate...ci in mare parte aberez grav.
Am avut si eu prietene d-astea pe care le simteam foarte apropiate de mine intr-un timp si ma simteam fericita ca eram gen bai putina lume are ocazia asta...dar nah in final mi-am luat tzeapa si nu doar odata.Dar asta e,ma bucur ca prin intermediul asta ajung sa cunosc mai bine oamenii si am invatat ca iti poti lua tzeapa fix de la persoana de la care nu te astepti.Ma sti acum merg pe principiu sa am o persoana langa mine care sa ma inteleaga,sa ma accepte asa crizata,nervoasa,cu bune cu rele...gen sti'una dar buna'.Ca sunt satula de masti,de pupincurisme de vai'castravecioru meu' ca dupa cateva luni de zile sa ajung sa nu mai schimb nici o vorba cu persoana aia sau sa ma simt inconfortabil in prezenta ei.
Gen si pe la liceu mai vad tipe d-astea'vai fata arati super azi' si dupa intre ele sunt gen'ai vazut cu cat fond de ten si-a dat?...si pantalonii aia arata oribil pe ea'.Copilarii frate,ca nu sta omenia intr-o pereche de blugi sau un fond de ten.Si la urma urmei daca ii sta aiurea spune-i direct'ma schimba-ti dracu blugii aia,ca nu te arata bine' si gata.Ce trebuie sa va fofiliti atat vai muah muah! si pe la spate sa bagati cutitu.
Ma nu stiu,eu raman la parerea ca a fi sincer e cea mai mare calitate[foarte rar intalnita]si d-asta apreciez toate persoanele sincere.Ca minciuni gasesc la tot pasu daca vreau,dar nu suport...nu-mi place.Problema e ca majoritatea sunt obisnuiti/e sa fie ridicati/e in slavi sa auda doar ce vor ei/ele,ceea ce nu este intotdeauna posibil si indicat.
Si asta ca un pont,cand o sa va treziti singuri nu mai ganditi ca problema se afla la restu...ca de multe ori ea se afla chiar la voi.Aviz amatorilor sau amatoarelor depinde. :P
ps. Btw,stati chill si eu m-am intrebat daca nu cumva uneori eu am fost aia cu pitici pe creier si nu altii..dar mi-am dat seama ca nu,eu sunt perfect sanatoasa la mansarda.

6 comentarii:

  1. nu judeca nici'odata o persoana pana nu sti ce se afla in capul si sufletul ei... iti poti face usor impresii si crezi ca..gata sti totul despre acea persoana..crezi ca ti-ai dat seama de, ceea ce se intampla si te asiguri singura ca este ca tine, insa tot ce gandesti nu este decat propria parere...poate buna.poate rea.. se poate numii si libera exprimare...eu am ajuns sa cred ca fiecare mica cearta apare din cauza dragostei prea mari.. poate nu este ca mine nu vreau sa pun accent pe asta si sa spun ca sunt sigur..pot spune aqm ca, sunt sigur de multe chestii [sunt gata sa bag mana in foc]..dar exista si anumite momente in care realizez ca nu a fost asa [ash' fi bagat degeaba mana in foc]... de foarte multe ori aparentzele inseala...si pana nu incerci/"experimentezi" sa vezi u q adevarat ce are in minte fiecare nu iti poti da seama dupa aparentse...poate unele persoane nu stiu sa se exprime sau sa arate ca iubesc sau.. sa dea o imresie ca sunt asa cum ar trebuii sa fie , dar inauntrul lor pot fi adevarate "tezaure"...si sa imi dau si eu q parerea fara sigurantsa... cred ca iubirea nu are limite...si ca dragstea invinge orice...poate ai avut anumite experientse care te-au facut sa gandeshti asa [cum scrie pe blog] dar..nu ai deajunsa experientsa sa fi sigura de nimic in viatza..[repet..ce am spus ese q nesigurantza]...[...]

    RăspundețiȘtergere
  2. ce urat apare.. anonim spunea ;))... trebuia sa scriu vyet :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e nimic batut in cuie si nu am pretentia ca toti sa gandeasca ca mine.Asta vad eu din perspectiva mea[si oricum nu mi s-a demonstrat pana acum contrariul la ce am spus mai sus in blog:P]..si nu ma refeream la dragoste ci la oameni in general,La felul lor de a fi si la falsitatea de care foaaarte multi dau dovada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Btw,si nu judec pe nimeni aici.Nu am dat nume am generalizat atata tot...si toate exemplele date sunt din proprie experienta nu am vorbit aiurea despre o persoana pe care nu o cunosc, nu stiu ce se afla in capul ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. sper k aceste generalitatzi sunt doar comune pentru ca nu vreau sa ma simt :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmm dupa cum am mai spus sunt trairi d-ale mele:d si constatari.
    A nu,n-ai de ce sa te simti...sau nu stiu depinde acum cum esti tu ca om,daca te ragasesti in pasajele de mai sus sau nu..asta tu sti:P

    RăspundețiȘtergere