marți, 28 septembrie 2010

Va multumesc,sincer!




Stiti cum se zice,e un pas mic de la iubire la ura.Eiii bine pentru a doua oara in viata am trait asta si ma bucur frate,ma bucur pentru ca ma intareste enorm,ma invata sa nu mai pis ochii din orice.
Am invatat sa am incredere in instinctele mele,am descoperit ca omul pe care credeam ca il cunosc atat de bine e la fel ca majoritatea tipilor!Si daca acum cateva zile simteam un regret imens in suflet privind deciziile mele,acum ma bucur taaare tare mult ca le-am luat..fiindca mi se demonstreaza ataaat de multe lucruri si tocmai fix la ce ma asteptam.
Le multumesc tuturor celor care au fost candva prezenti in viata mea si m-au facut sa sufar sau si-au batut joc..pentru ca fara ajutorul lor nu mai eram ce sunt acum.Le multumesc pentru ca au pus mandriile in fata mea,pentru ca s-au comportat ca niste jegosi cu mine.Va multumesc din suflet pentru ca m-ati invatat ca intradevar,Un sut in fund este un pas inainte!

24 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pff... urate momente :| Capul sus! Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt tare-n gura la faze de genul si dupa tot dau apa la soricei [WRONG!] Sper doar ca poti ramane pe pozitii pana prezentul devine trecut, unul indepartat!

    Take care sweety :*

    RăspundețiȘtergere
  12. voi incerca pe cat posibil sa fac ca aceste gandiri sa iti treaca si chestii dastea :"> usor usor >:D< uofff saracutsa. :* imi pare rau sa stiu ca eu am cauzat asta intr-un fel :-s

    Si scuzati-ne, pt ca e plin de posturi sterse, dar am decis ca "dadusem prea multe din casa".

    btw: Cine scrie genial ? <3 tu scrii, tu scrii :>

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar daca nu am aratat si am gresit asta, dar trebuia sa fiu langa tine cand ti-era si tie mai greu... si mie , ne puteam ajuta reciproc poate si nu se mai ajungea la astfel de concluzii :)) pnm hai trezeste-te odataaa , ca n-am cu cine vorbi la ora asta si vreau sa vb... :-< <3 gata gata ca iar ajungem la concluzia ca sa dam delete la posturi =)) cand intra lumea si vede acolo 20 si ceva de posturi , zice oo da :> ia sa vedem ma ca se pare ca e interesant ce zice fata aceasta aicisha... si citesc si zic "saracutsa emoo, pacat de ea ca e frumoasa si scrie atat de bine..." :> a app mai vreau sa scri versurii =)) daaa tot am pofta de vorba... si vorbesc cu tine aici gen cica :)) adica tac ca deja lumea o sa rada de mine... zice ca sunt nebun, chiar daca sunt dar macar sa n`o arat asa de usor :">

    RăspundețiȘtergere