miercuri, 2 februarie 2011

D-ale tineretii valuri...






Nici nu s-a terminat bine Ianuarie si iar ma simt de parca am trait in luna asta cat pentru un an.Am vazut ce nu mi-am mai dorit sa revad vreodata...tradare,falsitate,parsivenie,tot soiul de persoane ce si-au dat mastile jos.Sunt acuzata prea des ca le detin pe toate si eu la randul meu,dar ce stiu ei cine sunt eu?Toti se grabesc sa ma loveasca cu tot felul de vorbe dar niciodata nu au avut rabdarea necesara sa ma cunoasca.Ce ma doare e ca stiu ca nu sunt asa,dar cum as putea sa ma lupt cu un batalion de vorbe si sa ma opun?Mai bine renunt si raman impacata cu gandul ca ma cunosc suficient pentru ca e ca si cum as vorbi cu peretii.
Am pierdut multe,dar imi doresc sa vina si mai multe cu timpul.Orice pierdere provoaca suferinta,dar eu am pierdut atat de multe incat am inceput sa ma obisnuiesc.Nu vreau sa imi conturez viata intr-o mare drama,nu mai pot sta cu mainile in san si sa privesc fara sa fac ceva,nu mai vreau sa ma resemnez.Am sa trag,am sa lupt si am sa fac tot posibilul sa imi fie bine...daca eu nu o fac,nimeni nu o face!
Am invatat sa iubesc din nou,dar cand am facut-o...s-a intors totul impotriva mea.Poate ca nu stiu cum sa iubesc,nu stiu cum sa exprim caldura sufleteasca de cele mai multe ori..dar cert este ca de simtit am simtit si inca au mai ramas urme.Am fost abandonata cand aveam cea mai mare nevoie de el,chiar daca nu i-am spus asta niciodata...asa m-am simtit.Aveam nevoie de sprijin,de intelegere...nicidecum de alungare si mai apoi de oale sparte,culmea,tot in capul meu.Am avut iesiri dubioase,am jignit si eu la randul meu dar ce ma deosebeste de restul este ca nu o fac din suflet ci din prea multa irascibilitate.M-am lecuit si de asta data,am primit prea multe cuvinte dure ca sa mai pot uita sau ierta ceva dar incep sa cred ca este ceva tipic masculilor frustrati,o categorie a masculilor.
Inchei si cu asta,sper sa revin cu ganduri ceva mai optimiste.

"If you love something let it go,if it comes back to you it's your,If it doesn't,it never was" :)


Balkiss & Virusu - Ganduri pentru ea

Asculta mai multe audio hip-hop

6 comentarii:

  1. Sper si eu... Poate daca nu am pune la suflet orice comentariu stpid sau vorba spusa la nervi ar fi mut mai roz viata asta. Pana atunci ma adaug si eu pe lista celor care au trait cat pt un an in aceasta luna. Iti doresc multa putere sa mergi mai departe, sa ierti si in special sa uiti. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. De ceva timp incoace mereu am surprize neplacute la inceput de an.
    Multumesc,la fel si tie.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu au avut rabdarea sa te cunoasca, de ce crezi ca ar trebui sa beneficieze de atentia ta?
    P.S:asa sa faci: sa iti fie tie bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare nereusita ne face mai puternici. Incearca sa nu pui toate la suflet, chiar daca e greu. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. O sa fie bine. Ai grija de tine si de sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate trec si cred asta cu tarie...chiar daca lasa urme.Dar nah,un sut in fund e un pas inainte la urma urmei !
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere