sâmbătă, 29 mai 2010

Orgoliul


Ok e o chestie folositoare de cele mai multe ori,sunt de acord cu asta.Problema cea mai mare e ca multi dintre voi nu stiti cand sa folositi orgoliul,si abuzati de acesta pierzand poate,din pricina lui,persoane care chiar va doresc binele,care au ajuns inconstient sa tina la voi.Orgoliul domneste in orice tip de relatie…dragoste,prietenie,familie,etc.Ia ganditi-va de cate ori nu ati pus orgoliul in fatza oricarui sentiment,riscand chiar sa va raniti pe voi insiva?Stau si ma gandesc,se merita cu adevarat?Adica de ce orgoliul trebuie sa fie mai presus decat ratiunea uneori?
Nu zic ca trebuie sa fim niste retardati,sa acceptam orice moft al oricui,doar ca din punctul meu de vedere trebuie folosit atunci cand este intradevar necesar…nu aiurea cum o fac multi dintre voi.
Si asa e lumea asta in care traim de cacat,si avem parte de rautate la orice coltz…la ce bun sa mai acceptam sa pierdem unii prieteni,iubiti,etc doar pentru ca suntem noi incapatanati si mandri pana peste cap?E imatur,credeti-ma.

4 comentarii:

  1. Corect! ma straduiesc de ceva vreme sa renunt la el. Nu stiu cat e de bine, dar unele relatii s-au reluat. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa renunti definitiv la el,doar ca trebuie sa inveti sa sti cand sa pui bariera..sa ai o limita.Oricum de renuntat mai greu si intotdeauna e buna o picatura de mandrie atata timp cat e folosita cu cap si la momentul potrivit. :P

    RăspundețiȘtergere