sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Change.






In ultima perioada vad la stiri din ce in ce mai multe cazuri de suicid,incepand de la pusti de 11 ani pana la oameni in toata firea.Nu e cea mai corecta cale..dar frate!La cat de grea a devenit viata in zilele noastre ii inteleg si pe oamenii care sunt tentati de actiuni macabre.Ok,e exagerat sa te arunci de la etaj de frica unui profesor de matematica..dar daca copilul respectiv asta vede la tv..din simpla inocenta gaseste suicid-ul ca fiind ultima cale de scapare.

In orice caz..voi nu vedeti ca e totul de cacat?Nu mai poti avea incredere in nimeni,pana cand si cele mai dragi persoane se pisa pe tine la propriu si aleg sa puna orgolii si incapatanari in fatza..Sunt scarbita...Plus ca mai nou crize peste crize,agitatie si toate cele..pai cum sa nu inebunesti?E totul o bataie de joc.

Eu personal sunt fooooarte dezamagita de lumea asta,satula pana peste urechi dar am reusit din fericire sa trec peste dezamagire si sa 'mi se rupa' mai pe romaneste.Frate poate sa vina si Apocalipsa,sa faca tumbe Pamantul,sa cada un meteorit ca ma doare fix in pix si nici acolo!Si cu oamenii din jur...primesc intelegere..ofer..nu primesc nu ofer.Simplu,nu? Si va mai mirati de ce dispar sentimente,afectiuni...uite d-asta!Pentru ca exista mult prea multa prostie care colcaie in jur si mult prea multa rautate.Dar numai imi bat capul,ca n-are rost.As avea mult prea multe de zis si daca m-as apuca sa spun tot...n-as termina nici pana maine.Cert e ca m-am schimbat si ca nu voi mai fi proasta si fraiera de alta data,tipa aia care sa sufere pentru orice persoana si sa puna la suflet orice vorba rea...aia care in orice cearta sau neintelegere sa fie prima care cedeaza si zice'lasa ba!treaca si de data asta'...sau sa treaca cu vederea peste egoismele celor din jur.Numai frate cand esti bun esti luat drept prost si vorba celor de la Parazitii'e mai usor sa fi rau,cand vrei sa fi bun si n-ai cu cine'.
Pana cand nu voi gasi persoana care sa imi dovedeasca ca intradevar merita bunatate si intelegere...raman la parerea mea.

2 comentarii:

  1. Sinuciderea adolescentina e cretina, nu e o dovada de slabiciune cum bat campii unii specialisti, ci e o dovada de narcisism si egoism extrem.

    Referitor la dezamagiri in relatia cu altii, ar fi bine ca uneori sa privesti lucrurile obiectiv.
    Multi tineri de 15-17 ani neintelesi sunt interesati doar de propriile probleme si rabufnesc cu opinii de genul "nimeni nu ma intelege", dar omit sa constientizeze ca la randul lor atunci cand nu au ce plange, uita de umarul celor care ii asculta de obicei. Si ce e mai trist e ca un om nu e doar "umar"

    O sa intelegi peste ani ce vreau sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect ce spui,insa in cazul meu n-am uitat niciodata pe umarul cui am plans si nici n-am considerat vreodata un om doar un "umar".Din contra,n-am sa uit si am sa apreciez mereu persoanele care au fost acolo sa ma asculte cand am avut probleme si chiar si atunci cand au fost alaturi de mine sa impartim nu doar pb ci si bucurii.
    Iar la faza cu neintelesul,nu ma consider o persoana neinteleasa.Ci pur si simplu in blogul asta vroiam sa punctez anumite desteptari,sa le zic asa,ale mele..si faptul ca lumea a luat o intorasatura tampita.
    Oricum e adevarat si ce ai spus tu si in mare parte asa e.:)

    RăspundețiȘtergere