sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Unde vi sunt personalitatile?



Ma confrunt de ceva timp cu persoane care inca nu si-au gasit personalitatea.Care se inspira din stilul meu,din modul meu de a fi...practic ma simt trasa la xerox si ma calca pe nervi treaba asta.Daca eu ma scarpin in cap,trebuie si X sa se scarpine ca deh...

Nu zau acum,nu vreau sa par genul de tipa fitoasa care exagereaza sau sufera cu treaba asta in mod indirect,dar voi cum v-ati simti sa aveti pe cineva care sa faca ce faceti si voi,sa se imbrace cum va imbracati si voi...spre exemplu daca tu porti o caciula rupta sa-si ia si X.E al dracu de ingrozitor!Ma scoate din sarite!Oameni buni,fete,femei,barbati,baietei,copii!Gasiti-va personalitatea!Intelegeti dracului ca e de tot rahatu sa va inspirati dupa o anume persoana.Fiti creativi,folositi-va imaginatia!

De ce sa nu fiti originali?De ce sa nu spuneti ceea ce ganditi voi,nu ce gandeste persoana pe care o idolatrizati[sa folosesc o exagerare ironica]? O persoana originala,o persoana care are stilul sau propriu va fi intotdeauna mult mai apreciata.:)

Unde au fugit personalitatile voastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu