vineri, 30 iulie 2010

Fericire...




Aud deseori 'Vreau sa fiu fericit!' de la mine,de la voi,de la altii.Dar ce e de fapt toata fericirea asta?De ce deseori e atat de greu de atins si tot deseori auzim vorbe'Pai tocmai a trecut fericirea pe langa tine si tu n-ai observat'.
Se spune ca fericire e atunci cand esti indragostit,realizat.Si daca stau sa despic firul in patru cand esti indragostit,ok simti o bucurie dar din pacate se cam stinge din pricina diferitelor discutii care apar pe parcurs ca n-am auzit pana acum de o relatie perfecta.Fericire cand esti realizat,bun iti iese eu stiu ce afacere,ti se indeplineste eu stiu ce vis si totusi e ceva acolo care apare si soarbe incetul cu incetul fericirea pe care o simti in suflet.
Si acum,privind totul la rece cum vad eu fericirea si in ce?Pai uite cand mergi prin parc si te asezi pe iarba si vezi lumea din jur distrata si totul verde frumos.Cand tragi draperiile si vezi norii cum se plimba nebuni parca pe cerul senin.Cand ploua si fiecare picatura rece ce-ti atinge pielea iti da un fior placut.Cand auzi la radio piesa preferata si incontrolabil incepi sa canti si sa te misti pe ea.Cand te plimbi noaptea pe strada si vezi cerul plin de stele formand parca o bolta deasupra drumului tau.
Din pacate,nici eu si nici voi nu stim sa soarbem picatura de fericire din orice lucru care ne iese in cale.Pentru ca toti vrem mai mult si mai mult..pentru ca nu stim sa vedem ca in chestiile simple se afla atatea comori demult asteptate pentru linistea noastra sufleteasca.Pentru ca traim intr-o lume dezordonata care ne transforma in niste roboti.Pentru ca vedem fericirea in alt mod decat ar trebui,intr-un mod in care ne ranim singuri fara sa fim constienti de asta.Alegem sa ne complicam cautand fericirea in ceva ce nu exista.




Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

  1. Adevărul e că aşa este...uităm să ne bucurăm de lucrurile simple care dau culoare vieţii şi ne imaginăm fericirea drept ceva extraordinar dar greu de atins,ceva de genul unui nor la care nu putem ajunge niciodată când o avem defapt lângă noi,mereu doar că nu'i dăm atenţie.Niciodată nu ştim să ne bucurăm de ce avem pentru că aşa suntem noi oamenii.:)
    apropo..îmi place foarte tare cum scri :*

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu numai in ceva ce nu exista,si in ceva ce nu ne aduce deloc fericire ci dimpotriva..in fine,cum zicea Ralu,asa suntem noi oamenii..:-j

    minunata viziune despre fericire!

    RăspundețiȘtergere