sâmbătă, 7 noiembrie 2009

No more tears!




Gata cu depresia!De ieri ma simt ca noua!...ce atata tanjeala dupa cineva care nu merita nici un colt de paine[si cand o zic,nu exagerez].Mi-am dat seama ca da frate,imi iubesc viata!Cu bune cu rele asa cum este ea...chiar daca am avut parte de cel mai naspa an,chiar daca am trait anu asta cat pentru inca un an,simt in sfarsit ca sunt o invingatoare...si ca orice kkturi m-ar apasa stiu sa trec peste!

Daca m-as fi apucat sa scriu un blog acum cateva zile,cu siguranta era unul trist..care dezgropa un trecut si mai trist..Un blog in care imi plangeam singura de mila.Si totusi,de ce as mai face asta?Daca m-as vaicari mereu ca e greu as castiga ceva,sau mi-ar rezolva cineva problemele?Nu! Tocmai d-asta cand te confrunti cu macinari sufletesti e bine sa ti capul sus,sa nu te lasi prada depresiilor...sa fi constient ca doar tu esti singurul care iti poti ridica moralul,ca doar tu te poti scoate din stari de cacao.Scriu,si nu-mi vine sa cred ca asta sunt eu...sper sa imi mentin gandirea pentru mult timp..desi sunt sigura ca atunci cand ma intalnesc fata in fata cu o problema am sa intru iar in stari de tristete,dar ca si fericirea la urma urmei si tristetea este un sentiment care poate fi acceptat.Am zis tristete,nu depresie!

Si stiti de ce multi dintre noi am avut,sau inca avem stari naspa?Pentru ca privim prea mult in trecut,pentru ca ne gandim prea mult ca "daca..daca..daca".A fost!Numai poti da timpul inapoi ca sa repari ceva,sa schimbi ceva.Daca ajungem asa,sa dezgropam mereu ce a fost...prezentu se transforma in trecut si intram in monotonie...si ne distrugem treptat.

Mai nou multi ajung la chestii sadice,de exemplu lame...salturi dupa blocuri.Era un vers dintr-o melodie"nu intotdeauna o lama este un prieten adevarat,daca te-arunci de la 10 nu o sa zbori o sa ajungi plat".Si sa fim seriosi,nu se merita treburile astea pentru nimic in lume.Hai sa invatam sa ne traim prezentu cu bune cu rele,sa invatam sa ingropam trecutu..fiindca niciodata ziua de maine nu va fi cea de azi.Sa trecem peste,fiindca sigur peste ceva timp o sa radem de toate problemele care ne-au apasat si din pricina carora am ajuns sa avem nopti albe.

Si...la urma urmei daca totul ar fi perfect,recunoasteti...nu-i asa ca ne-am plictisi?Si am avea nevoie de adrenalina?


Un comentariu:

  1. Sa iei aminte la ce ai scris,iar atunci cand te mai aud ca te apuca nostalgia te bag cu capul in monitor pe pagina asta :)). Viata merita traita din plin. Nu va fi intotdeauna frumoasa. Vor fi momente oribile in care iti va veni sa cedezi si sa-ti bagi organul in tot si toate. Dar merita sa induri toate relele pentru atunci cand ai sa simti ca totul se aseaza la locul lui si ai sa simti fericirea cu adevarat. Atunci ai sa vezi pe pielea ta cat de luminoasa poate fi viata daca stii cum sa ti-o traiesti >:D<

    RăspundețiȘtergere